Hjälp

Vad du som medlem tycker och tänker är viktigt för oss. Har du frågor eller feedback är du välkommen att skriva din fråga/feedback nedan. Vi strävar efter att besvara din fråga inom 24 h. 

Skicka en fråga eller se vår FAQ


 

FAQ – Svar på vanliga frågor

Här nedan har vi samlat dom vanligaste frågorna, hittar du inte det du söker svar på vänligen använd frågeformuläret ovan så svarar vi inom 24 h. 

Returer och reklamationer

Ångerrätt

Från det att du mottagit din order gäller din ångerrätt i 14 dagar.

Du har alltså rätt att returnera enstaka vara eller hela ordern om du inte skulle vara nöjd. Tänk på att varan eller ordern inklusive dess originalförpackning skall skickas tillbaka till oss i säljbart skick.

(OBS! Gäller ej underkläder, badkläder, hygienartiklar eller plomberade produkter.)

För att ångerrätten skall kunna tillämpas gäller följande:

 • Varan får endast provas för kontroll av dess passform, egenskaper och funktioner. Vid tecken på användning godkänns inte returen och återbetalning sker ej.
 • Varan får inte ha kommit till skada på något vis (tänk därför på att förpacka din retur ordentligt så att den klarar Postens hantering).
 • All originalmärkning skall sitta kvar på varan och originalförpackningen skall returneras i oförändrat skick (ex skokartong).
 • Streckkoden som sitter på varan eller varans emballage måste sitta kvar vid retur.
 • Ångerrätten gäller inte underkläder, badkläder, strumpor, smink, parfymer, badrumsartiklar och CD-skivor.
 • Du kan inte om- eller avboka Kidsdeals hotellpaket.

Om den returnerade varan ej uppfyller ovannämnda krav så kommer vi att sända tillbaka varan till dig och debitera dig 250 kronor för frakt- och extra hanteringskostnader.

Det är du som kund som står för returfrakten vid åberopande av ångerrätt. Notera också att du som kund har det ekonomiska ansvaret för att returen kommer till oss.

Vid åberopande av ångerrätt

Så här går du tillväga för att returnera en vara eller order till oss:

 1. Skicka ett mail till retur@kidsdeal.se och ange ordernummer och returorsak.
 2. Ett mail kommer skickas med information hur du går tillväga för att retunera din produkt.
 3. Lämna in returen på ett Postenombud så tar vi hand om den så fort vi kan när den har kommit tillbaka till oss.

OBS! Vid retur är det kundens ansvar att fakturan inte förfaller. Vi rekommenderar därför att du kontaktar Svea webpay för att eventuellt skjuta fram fakturans förfallodatum.
Tänk även på att behålla kvittot som du får vid inlämningen av paketet tills du fått en bekräftelse från oss att din retur kommit in.

För en försäkrad retur rekommenderar vi att skickar varan rekommenderat  och sparar kvittot ni mottagit hos Postombudet vid inlämning. På så sätt kan du följa returens väg med kollinumret på Postens hemsida.

Kidsdeal löser inte ut paket mot postförskott eller rekommenderade brev. Vi har dessvärre heller inte möjlighet att hämta ut paket som skickats till ett ombud, t.ex. Schenker Privpak eller DHL Servicepoint.

Ej uthämtad försändelse betraktas inte som utnyttjande av ångerrätten. För försändelse som inte lösts ut eller avbeställts, utan gått i retur till Kidsdeal, debiteras en avgift om 250 kronor för att täcka våra omkostnader. Betalvillkor 14 dagar netto.

Reklamation

Skulle du få en defekt eller fellevererad vara ber vi dig att kontakta vår Kundservice per e-post snarast möjligt, dock senast inom 2 månader efter mottagen leverans via kundservice@kidsdeal.se. Om anmälan görs senare kan kidsdeal inte ta ansvar för skadan.

För att kundservice snabbt skall kunna hantera och godkänna din anmälan om reklamation skall du ange följande i ditt e-mail till kundservice:

 • Ordernummer
 • Vilken vara som är defekt
 • På vilket sätt varan är defekt
 • Om möjligt fotografi som visar på defekten

När Kidsdeal mottar din reklamation görs sedan en noggrann bedömning och det är först efter den som din reklamation godkänns och en återbetalning görs.
För en fraktfri retur av den defekta varan använd retursedeln som medföljde paketet. Har ni ej längre tillgång till retursedeln, vänligen kontakta Kidsdeals Kundservice för att få en ny retursedel.

Bristfälliga eller transportskadade varor ersätts om möjligt med ny vara. Om vi inte kan erbjuda en likvärdig produkt, återbetalas pengarna till fullo, inklusive frakt- och returkostnad.

Om du har valt faktura som betalningssätt rekommenderar vi att du betalar den då reklamationsprocesen kan ta längre tid än förfallodatumet på fakturan. När reklamationen är godkänd betalas hela beloppet tillbaka till dig.

Vid en eventuell tvist har vi som policy att följa Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer.

Returadress

För att vi ska kunna hantera din retur och göra en återbetalning till dig så snabbt som möjligt så rekommenderar vi att du använder den förtryckta retursedeln som medföljde din order.

Bytesrätt

Eftersom Kidsdeal endast tillhandahåller kampanjer som både är tids- och volymbegränsade är det inte möjligt att byta varor.

Återbetalning

Återbetalningar behandlas normalt inom 14 dagar och senast inom 30 dagar från att varan tagits emot av Kidsdeal.

Kampanjkoder återbetalas inte.

Vi vill även uppmärksamma att det i vissa fall kan ta någon bankdag från att Kidsdeal gjort överföringen, innan pengarna kommer in på ditt konto.

Så här handlar du på Kidsdeal

Bli medlem

För att kunna handla på Kidsdeal underlättar det om du först bli medlem. Du registrerar dig genom att ange ditt namn, e-postadress, och lösenord. Medlemskapet är helt gratis och du förbinder dig inte till något.

Kampanjer

När du har blivit medlem kan du börja ta del av de aktuella kampanjerna via hemsidan eller genom vårt nyhetsbrev. Kidsdeals kampanjer är begränsade, både vad gäller tid och i antal produkter. Det innebär att produkter kan komma att ta slut innan kampanjen är över.

Priserna är upp till 80% lägre än ordinarie butikspris. Alla priser som anges är inklusive moms och exklusive frakt.

Det är du som kund / medlem som är betalningsskyldig.

Vi reserverar oss för skrivfel så som fel pris och fel information om produkten.

Beställning

Varorna blir bokade i samband med att köpet genomförs och beställningen registreras.Innan beställningen registrerats / genomförts så har inga varor blivit bokade och är varorna finns tillgängliga för alla kunder att köpa. Ni kan efter köpet gå in under ”Mina beställningar” och se registrerat köp. Det är du som kund / medlem som är betalningsskyldig.

I samband med att beställningen gjorts så skickas även en orderbekräftelse till registrerad e-post. Har du inte fått någon bekräftelse inom en timme, hör av dig till Kidsdels Kundservice. Åldersgränsen för beställning är 18 år om du inte har målsmans godkännande.
Efter att en kampanj har avslutats kan du inte ändra eller avbeställa din order. Däremot kan du utnyttja din 14 dagars ångerrätt när du tagit emot varan.

Leverans

Leveransdatum för respektive produkt anges på hemsidan. Beställer du flera produkter styr det leveransdatum som ligger senast. Leveranstiden för respektive kampanj beror på hur lång tid våra leverantörer behöver för frakten av varorna till oss. Vi levererar generellt från oss 10-14 dagar efter att kampanjen avslutats. Därefter gäller Postens leveranstider som normalt är 1-3 dagar, men kan i vissa fall ta någon eller några dagars längre tid.

Under Mina beställningar kan du följa din order. När den är levererad från vårt lager får din order ett kollinummer som du kan följa på Postens hemsida.
Paket hämtas ut mot uppvisande av legitimation och sms eller brev avisering på angivet utlämningsställe under deras öppettider.

Returer och reklamationer

Som konsument (privatperson) har du 14 dagars ångerrätt från det att du har tagit emot en vara vi har skickat till dig.
(OBS! Gäller ej underkläder, badkläder och hygienartiklar.)

Efter att en kampanj har avslutats kan du inte ändra eller avbeställa din order. Däremot kan du utnyttja din ångerrätt när du tagit emot varan.
Bristfälliga eller transportskadade varor ersätts om möjligt med ny vara. Om vi inte kan erbjuda en likvärdig produkt, återbetalas pengarna till fullo, inklusive frakt- och returkostnad

Köpvillkor

Följande villkor är tillämpliga vid köp på sajten Kidsdeal.se (Kidsdeal AB 559001-8635). Genom att beställa godkänner du våra köpvillkor.
Kidsdeal följer konsumentköplagen och Svensk Distanshandels rekommendationer.
För att handla på Kidsdeal måste du ha fyllt 18 år.

Vi förbehåller oss rätten att annullera ordrar från personer som uppgivit felaktiga personuppgifter och/eller har betalningsanmärkningar.
Varorna blir bokade i samband med att köpet genomförs och beställningen registreras. Innan beställningen registrerats / genomförts så har inga varor blivit bokade och är varorna finns tillgängliga för alla kunder att köpa. Ni kan efter köpet gå in under ”Mina beställningar” och se registrerat köp. Det är du som kund / medlem som är betalningsskyldig.

Vi gör vårt yttersta för att presentera varorna så verklighetstroget som möjligt på sajten, men vi kan inte garantera att din skärm återger färger, storlek och varorna korrekt.

Samtliga priser är inklusive moms. Fakta- och prisuppgifter lämnas med reservation för skrivfel, leverantörers prishöjningar och lagerhållning, ev. oriktigt angivna tekniska specifikationer m.m. samt för slutförsäljning och force majeure.
Vi använder oss av Handelsbanken kort- och bankbetalningstjänster, Handelsbanken fakturatjänster och delbetalning. Vid fakturering och delbetalning varierar kreditgränsen och beräknas när köpet slutförs av vår samarbetspartner Handelsbanken. Uppläggningsavgift kan tillkomma vid delbetalning, om så är fallet framgår det i kassan. Kreditgränsen sätts vid varje enskilt köp efter sedvanlig kreditprövning.

Genom våra samarbetspartners tillhandahåller vi en säker betalningslösning som krypterar känslig information om konsumentens kortuppgifter vid transaktionstillfället, samt att vi har säkerställda rutiner för hur man hanterar konsumentens kort- och personuppgifter efter slutfört köp.
Kontohanteringen sköts av vår samarbetspartner, Handelsbanken. När du väljer att betala med konto sker en kreditupplysning på ditt personnummer. Även en jämförelse mellan personnummer och folkbokföringsadressen görs för att säkerställa att personen verkligen är den man uppger sig för att vara. Detta gör att om du vill leverera din beställning till en annan adress än folkbokföringsadressen måste du ange en annan leveransadress. Det har du möjlighet att göra i extra adressfält i kassasteget. Notera att du då inte kan betala med faktura eller delbetalning.

När vi mottagit din beställning skickar vi dig snarast en orderbekräftelse per e-post med information om din order. Vi rekommenderar dig att spara orderbekräftelsen för att ha till hands vid eventuell kontakt med vår kundservice. Medlem som inte uppfyller medlemsvillkor kan utan förvarning få sina ordrar annullerade och sitt medlemskap avslutat.

Köpvillkor Upplevelser/resor

Allmänna villkor

Kidsdeal erbjuder hotellvistelser i mån av tillgång.

Kidsdeals hotellerbjudande kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Kidsdeal tar inget ansvar för förlust, skada eller besvikelse orsakat av hotellet. Eventuell reklamation av hotellvistelsen hänvisas till respektive hotell.

Bokning och betalning

Alla bokningar av erbjudna hotellpaket måste ske via Kidsdeal.se, bokningar kan ej göras direkt till hotellen. Bokning kan enbart göras av inloggad medlem.
Medlemmen bokar och betalar hela beloppet för hotellpaketet (i vissa fall enbart en bokningsavgift) direkt på Kidsdeal.se.

Efter genomfört köp får medlemmen orderbekräftelse på köpet.

Tillkommande tjänster och varor beställda av kunden betalas direkt till hotellet.

Om- och avbokning

Du kan inte göra om- eller avbokning på hotellpaket.
Ersättning vid avbokning utgår endast p g a sjukdom mot läkarintyg. I sådana fall återbetalas hela beloppet.
Bokning av tilläggstjänster (som inte ingår i det aktuella hotellpaketet) t ex behandlingar, extra sängar, extra måltider etc ska ske direkt med hotellet.
Samtliga frågor angående befintliga bokningarna och frågor angående innehållet i respektive hotellpaket ska ske direkt med aktuellt hotell.
Speciella önskemål såsom t ex allergirum, rökrum, möjligheten att ta med husdjur etc garanteras ej och måste göras upp med hotellet.

Ångerrätt

Enligt Distans- och hemförsäljningslagen(2005:59)är lagstadgad ångerrätt inte tillämpligt på avtal som avser inkvartering eller transporter. Därför medför köp av hotellpaket och resor hos Kidsdeal inte lagstadgad ångerrätt.

Hur returnerar jag en produkt?

Vill du lämna tillbaka en vara?

Om du vill lämna tillbaka en vara, vänligen meddela företaget inom 14 dagar efter din beställning anlänt till dig så kan de instruera dig hur du gör för att returnera den. I dessa fall gäller företaget egna återlämningspolicy. I det fall då du köpt en vara där Kidsdeal ansvarar för leveransen vänligen maila på retur@kidsdeal.se för vidare information. Behöver du hjälp kontaktar du vår kundtjänst så hjälper vi dig vidare med detta.

Några punkter att komma ihåg:

 • Byten sker i mån av tillgång. Om säljaren inte har några produkter tillgängliga i lager så kan vi endast erbjuda en återbetalning.
 • Det tar ibland tid att bearbeta återbetalningarna då kontakten med företaget förlänger processen. När företaget har fått ditt paket i retur och informerat oss om det, ämnar vi behandla din återbetalning inom 10 dagar.

KIDSDEAL SEKRETESSPOLICY

Datum för ikraftträdande: 2015-05-06

Denna sekretesspolicy förklarar hur Kidsdeal AB, Kristinelundsvägen 62, 18652 Vallentuna, Sverige. Vi samlar, behandlar och använder information om er. Vi driver denna webbplats, och är leverantör av en rad tjänster till densamma. Vi tillhandahåller en plattform där vi kan lista erbjudanden för lokala tjänster, varor och resor som görs tillgängliga av oss eller andra säljare. Denna Sekretesspolicy gäller för information som vi samlar in genom vår webbplats, mobila applikationer, elektroniska kommunikationer eller -tjänster eller andra webbplatser som vi erbjuder och som länkar till eller specifikt hänvisar till tillämpligheten av denna Sekretesspolicy.

Vi kommer löpande uppdatera denna Sekretesspolicy i syfte att klargöra våra rutiner och för att spegla nya eller annorlunda sekretessrutiner, såsom när vi lägger till nya tjänster, funktioner eller ny funktionalitet till webplatsen. Om vi gör några materiella förändringar kommer vi att meddela er, antingen via e-post (skickat till den e-postadress som angetts på Ert användarkonto), via Webbplatsen eller på annat sätt. Ni kan se när denna version av Sekretesspolicyn antogs genom att kontrollera ”Datum för ikraftträdande” ovan.

1. Situationer där vi samlar in information

Vi kan komma att samla in och lagra följande information från och om er om ni integrerar med oss via Webbplatsen.

· Er e-postadress och lösenordet till Webbplatsen;
· Era betalningsuppgifter, fakturering- och leveransadresser;
· Era telefonnummer;
· Er platslokalisering, vilken typ av webbläsare och operativsystem ni använder er av, Ert webbanvändningsmönster (t.ex. via cookies) och köphistorik;
· annan information som ni aktivt skickar till oss eller som vi kan utläsa utifrån hur ni integrerar med vår Webbplats och våra tjänster.
Ni kan exempelvis interagera med oss om ni:

· registrerar, prenumererar, tillåter överföring av eller skapar ett användarkonto hos oss;
· öppnar eller svarar på e-post;
· tillhandahåller information för att registrera er eller delta i program som tillhandahålls på uppdrag av, eller tillsammans med, andra Säljare, affärsidkare, marknadsförare som vi samarbetar med, distributörer, återförsäljare och andra affärspartners, med ert medgivande eller det som behövs för att tillhandahålla de tjänster som ni efterfrågat;
· besöker någon sida på internet som visar annonser eller innehåll från oss;
· köper produkter eller tjänster på eller via Webbplatsen;
· integrerar, ansluter eller länkar till Webbplatsen via integrerade sociala nätverksverktyg; samt
· lägger upp kommentarer på Webbplatsen.
2. Era val

Ni kan administrera de typer av personuppgifter som ni tillhandahåller oss och begränsa hur vi kommunicerar med er.

Ni kan administrera era e-post- och meddelandeinställningar genom att logga in på ert användarkonto via Webbplatsen. Ni kan också hantera era prenumerationer genom att följa de anvisningar gällande prenumerationshantering som finns i alla kommersiell e-post som vi skickar till er. Ni kan välja att prenumerera på vissa typer av meddelanden, och kan välja att inte prenumerera, eller att avsluta er prenumeration, på andra. Ni kan uppdatera era prenumerationsinställningar när som helst. Observera att även om ni väljer att inte prenumera eller avslutar er prenumeration avseende e-post skickad i marknadsföringssyfte, kan vi ändå behöva kontakta er vad gäller viktig information om överföringar relaterade till ert användarkonto och era inköp. Exempelvis kommer vi fortfarande att skicka bekräftelser till er när ni gör inköp via Webbplatsen även om ni har avslutat er prenumeration vad gäller vår e-post skickad i marknadsföringssyfte.

Ni kan administrera hur er webbläsare hanterar cookies genom att justera dess sekretess- och säkerhetsinställningar. Webbläsare är olika, varför ni bör studera anvisningarna som rör just er webbläsare för att ta del av de cookie-relaterade, samt andra sekretess- och säkerhetsinställningar som kan finnas tillgängliga. Ni kan också administrera hur er mobila enhet och mobila webbläsare delar information om er och era enheter med oss, såväl som hur er mobila webbläsare hanterar cookies genom att justera sekretess- och säkerhetsinställningarna på er mobila enhet. Gå till de av er mobiloperatör samt tillverkaren av er enhet tillhandahållna instruktionerna för att se hur era inställningar justeras.

Ni kan också administrera delning av vissa personuppgifter med oss när ni ansluter till oss genom sociala nätverksplattformar eller -applikationer. Observera avsnitt 9 nedan och även sekretesspolicys och inställningar för de aktuella sociala nätverkswebbsidorna eller -applikationerna för att avgöra hur ni kan justera våra behörigheter och administrera interaktiviteten mellan oss och ert sociala nätverkskonto eller Er mobila enhet.

Om Ni registrerar er för skräddarsydda nyhetsbrev via e-post innehållandes erbjudanden för lokala tjänster, varor och resor kommer vi att arbeta för att göra informationen mer relevant för er och skräddarsy nyhetsbreven baserat på information som ni delar med oss, Er platslokalisering, webbanvändningspreferenser (t.ex. via cookies), köphistorik eller baserad på andra kännetecken i anslutning till er relation med oss. Ni kan avvisa och ta bort kakor samt avsluta prenumerationer på nyhetsbrev när som helst genom att klicka på de länkar som återfinns i varje nyhetsbrev som ni önskar att avsluta prenumerationen på.

3. Hur vi använder information

Vi behandlar personuppgifter för följande ändamål, nämligen att:

· Driva, underhålla och förbättra Webbplatsen;
· Förse er med personlighetsanpassad riktad marknadsföring via e-post och riktade marknadsföringserbjudanden;
· Underlätta och genomföra ordrar – exempelvis för kuponger och andra varor och tjänster;
· Fastställa er behörighet för vissa typer av erbjudanden, produkter eller tjänster som kan vara av intresse för er, samt analysera annonsers effektivitet;
· Svara på era frågor och bemöta era önskemål;
· Fastställa och analysera individuella och gruppers profiler samt kundbeteende;
· Kommunicera och tillhandahålla ytterligare information om oss, Säljarna och våra affärspartners som kan vara av intresse för er;
· Skicka påminnelser, tekniska meddelanden, uppdateringar, säkerhetsvarningar, support- och administriva meddelanden, servicemeddelanden, marknadsföringsmeddelanden samt efterfrågad information, bland annat på uppdrag av affärspartners;
· Administrera ersättningar, undersökningar, lotterier, tävlingar eller andra marknadsföringsåtgärder eller -evenemang;
· Sköta våra dagliga ekonomiska förehavanden, såsom administration av Webbsidan, administrering av forum, uppfyllelser, analyser, förebyggande av bedrägerier, samt upprätthållande av våra rapporteringsförpliktelser och Allmänna villkor eller vad som följer av lag;
· Följa våra rättsliga förpliktelser, lösa tvister och upprätthålla våra avtal;
· Möjliggöra så att ni kan ansöka om arbete, lägga upp en video eller registrera er för specialerbjudanden från affärsidkare och andra affärspartners via Webbplatsen; samt att
· Förbättra annan information vi har om er för att hjälpa oss att bättre förstå er, fastställa era intressen och ge mer relevanta och attraktiva tjänster.
4. När och varför vi lämnar ut information

Vi är inte branschen för att sälja eller hyra ut personuppgifter. Vi kommer inte att dela med oss av era personuppgifter utom i följande undantagsfall, nämligen:

· med Säljarna, så att de kan sälja och leverera till er;
· för att rapportera eller samla in skulder ägda av Säljare, affärsidkare och andra affärspartners;
· när det är nödvändigt för att utföra avtalsenliga förpliktelser gentemot er med affärspartners i den utsträckning som ni har köpt eller löst in en voucher, varor eller tjänster som erbjuds av en affärspartner eller tagit del av ett erbjudande, ersättningar, tävling eller annan aktivitet eller program som sponsras eller erbjuds genom oss eller Säljarna på uppdrag av en affärspartner;
· i händelse av en fusion, förvärv eller omorganisation med en köpare av vårt företag eller alla eller väsentliga delar av våra tillgångar;
· för att följa rådande lagstiftning och statliga förfrågningar, eller som behövs för att stödja revision, att tillse att verksamheten följer aktuella lagar och regler samt bolagsstyrningfunktioner;
· för att bekämpa bedrägerier eller kriminell verksamhet, samt för att skydda våra, affärspartners och användare, eller som en del av rättsliga förfaranden som påverkar Kidsdeal.
· som svar på en stämning, eller liknande juridisk process, bland annat till brottsbekämpande organ, myndigheter och domstolar, eller
· med ert medgivande, eller på annat sätt som krävs eller tillåts enligt lag.
Vi uppmuntrar affärspartners att anta och publicera sekretesspolicys. Men samtidigt som vi delar med oss av personuppgifter med affärspartners endast för ovan nämnda ändamål, är deras efterföljande bearbetning och användning av personuppgifter som erhållits genom Kidsdeal styrda av deras egna sekretesspolicys och förfaranden och är inte föremål för vår kontroll.

5. Hur vi samlar in information

Ni tillhandahåller oss personuppgifter när ni registrerar er, prenumererar, skapar ett användarkonto, gör ett köp eller löser in kuponger eller på annat sätt kontaktar oss eller aktivt kommunicerar med oss. ni tillhandahåller exempelvis personuppgifter till oss när ni kontaktar oss via internet för kundservice och annan support med med hjälp av självhjälpsverktyg såsom e-post, text, eller genom att lägga upp meddelanden på internetcommunities.

Ni tillhandahåller oss även personuppgifter när ni interagerar med Webbplatsen via cookies och andra tekniker.

Vi tar också emot personuppgifter och annan online- och offlineinformation från våra affärspartners som kan rapportera om återköp, indrivning eller återbetalning-returhändelser till oss. Vi använder denna information i enlighet med gällande lagstiftning och denna Sekretesspolicy.

6. Säkerhet avseende personuppgifter

Vi har infört ett program för informationssäkerhet som innehåller administrativa, tekniska och fysiska kontroller som är utformade för att skydda dina personuppgifter, bland annat krypteringsteknik som är branschstandard.

7. Era rättigheter i relation till personuppgifter; Kontakta oss

Ni kan komma åt, uppdatera, rätta och radera er information som ni lämnat till oss i er profil genom att logga in på ert användarkonto eller kontakta oss kundtjanst@kidsdeal.se. Att ni håller era personuppgifter aktuella hjälper oss att tillse att vi kan respektera era inställningar och erbjuda er de varor och tjänster som är mest relevanta för er.

I enlighet med gällande lagstiftning, kan ni (i) begära tillgång till alla typer av personuppgifter som vi har om er och begära att den uppdateras, rättas, raderas eller blockeras, (ii) begära att vi avstår från att vidare använda alla typer av personuppgifter som vi har om er, och (iii) invända mot vårt skapande av användarprofiler om er. Om ni har några frågor eller kommentarer om våra sekretessförfaranden eller denna Sekretesspolicy, om ni vill använda någon av ovanstående rättigheter eller andra rättigheter som ni kan ha i relation till era personuppgifter, om ni vill avsluta ert Kidsdeal-konto eller om ni har andra frågor eller önskemål, vänligen kontakta oss via kundtjanst@kidsdeal.se. Ni kan också nå oss via post på följande adress:

Kidsdeal AB, Kristinelundsvägen 62, 18652 Vallentuna, Sverige.

Samtidigt som vi är redo att hjälpa er att hantera era prenumerationer, stänga ert användarkonto, samt ta bort er aktiva profil, kan vi inte alltid ta bort dokumentation av tidigare interaktioner och transaktioner. Vi är exempelvis skyldiga att lagra dokumentation om tidigare inköp på Webbplatsen för finansiell rapportering och för att tillse att verksamheten följer aktuella lagar och regler.

8. Lagring av personuppgifter

Vi kommer att lagra era personuppgifter så länge ert användarkonto är aktivt eller så länge som behövs för att ge er service och för att upprätthålla ett register över era transaktioner för finansiell rapportering. Vi kommer också lagra era personuppgifter som är nödvändiga för att uppfylla våra rättsliga skyldigheter, lösa tvister och upprätthålla våra avtal.

9. Webbplatsens sociala verktyg

Webbplatsen kan innehålla ge er möjlighet att offentligt publicera information, kommunicera med andra via till exempel diskussionsforum och bloggar, granska produkter och affärsidkare och i övrigt bidra med eget originalmaterial. Läs våra Allmänna villkor noggrant innan ni lägger upp inlägg på dessa platser. All information ni lägger upp kan vara tillgänglig för alla med tillgång till internet, och all information ni inkluderar i ert inlägg kan läsas, samlas in och användas av andra. Om ni exempelvis lägger upp er e-postadress tillsammans med en offentligt publicerad restaurangrecension kan ni få oönskade meddelanden från andra parter.

10. Sekretesspolicys hos tredje part

Denna Sekretesspolicy behandlar endast insamling, bearbetning och användning (inklusive utlämnande) av information från oss genom er interaktion med Webbplatsen. Andra webbplatser som kan nås via länkar från Webbplatsen kan ha egna sekretesspolicys och rutiner rörande insamling, bearbetning, användning och utlämnande av personuppgifter. Våra affärspartners kan också ha egna sekretesspolicys. Vi uppmuntrar er att bekanta er med de sekretesspolicys som dessa andra parter tillhandahåller innan ni förser dem med information eller utnyttjar ett sponsrat erbjudande eller kampanj.

image

2700 Kr 1200 Kr

Kidkraft

Kidkraft

Bästa julklappen till absolut bästa priset på marknaden.

2700 Kr 1200 Kr
mösssssas

149 Kr 69 Kr

Söta mössor

Dagmart

Fina och färgglada mössor, perfekt till hösten.

149 Kr 69 Kr
infantino_flaskhllare_2_i_1_my_buggy_buddy-21239157-1274222-xtra

179 Kr 99 Kr

Flaskhållare 2 i 1

Kidsdeal AB

2 i 1 flaskhållare som både håller barnets nappflaska och din egna vattenflaska!

179 Kr 99 Kr
Product Shot 1 version 1

249 Kr 189 Kr

Smoothie set

Kidsdeal AB

Gör dina egna smootihes. Lätt, smidigt och roligt!

249 Kr 189 Kr

* Kidsdeal kommer att skicka max ett nyhetsbrev per månad och du kan när som helst avsluta din prenumeration.