Köpvillkor

Följande villkor är tillämpliga vid köp på sajten Kidsdeal.se (Kidsdeal AB 559001-8635). Genom att beställa godkänner du våra köpvillkor.
Kidsdeal följer konsumentköplagen och Svensk Distanshandels rekommendationer.
För att handla på Kidsdeal måste du ha fyllt 18 år.

Vi förbehåller oss rätten att annullera ordrar från personer som uppgivit felaktiga personuppgifter och/eller har betalningsanmärkningar.
Varorna blir bokade i samband med att köpet genomförs och beställningen registreras. Innan beställningen registrerats / genomförts så har inga varor blivit bokade och är varorna finns tillgängliga för alla kunder att köpa. Ni kan efter köpet gå in under ”Mina beställningar” och se registrerat köp. Det är du som kund / medlem som är betalningsskyldig.

Vi gör vårt yttersta för att presentera varorna så verklighetstroget som möjligt på sajten, men vi kan inte garantera att din skärm återger färger, storlek och varorna korrekt.

Samtliga priser är inklusive moms. Fakta- och prisuppgifter lämnas med reservation för skrivfel, leverantörers prishöjningar och lagerhållning, ev. oriktigt angivna tekniska specifikationer m.m. samt för slutförsäljning och force majeure.
Vi använder oss av Handelsbanken kort- och bankbetalningstjänster, Handelsbanken fakturatjänster och delbetalning. Vid fakturering och delbetalning varierar kreditgränsen och beräknas när köpet slutförs av vår samarbetspartner Handelsbanken. Uppläggningsavgift kan tillkomma vid delbetalning, om så är fallet framgår det i kassan. Kreditgränsen sätts vid varje enskilt köp efter sedvanlig kreditprövning.

Genom våra samarbetspartners tillhandahåller vi en säker betalningslösning som krypterar känslig information om konsumentens kortuppgifter vid transaktionstillfället, samt att vi har säkerställda rutiner för hur man hanterar konsumentens kort- och personuppgifter efter slutfört köp.
Kontohanteringen sköts av vår samarbetspartner, Handelsbanken. När du väljer att betala med konto sker en kreditupplysning på ditt personnummer. Även en jämförelse mellan personnummer och folkbokföringsadressen görs för att säkerställa att personen verkligen är den man uppger sig för att vara. Detta gör att om du vill leverera din beställning till en annan adress än folkbokföringsadressen måste du ange en annan leveransadress. Det har du möjlighet att göra i extra adressfält i kassasteget. Notera att du då inte kan betala med faktura eller delbetalning.

När vi mottagit din beställning skickar vi dig snarast en orderbekräftelse per e-post med information om din order. Vi rekommenderar dig att spara orderbekräftelsen för att ha till hands vid eventuell kontakt med vår kundservice. Medlem som inte uppfyller medlemsvillkor kan utan förvarning få sina ordrar annullerade och sitt medlemskap avslutat.

image

2700 Kr 1200 Kr

Kidkraft

Kidkraft

Bästa julklappen till absolut bästa priset på marknaden.

2700 Kr 1200 Kr
mösssssas

149 Kr 69 Kr

Söta mössor

Dagmart

Fina och färgglada mössor, perfekt till hösten.

149 Kr 69 Kr
infantino_flaskhllare_2_i_1_my_buggy_buddy-21239157-1274222-xtra

179 Kr 99 Kr

Flaskhållare 2 i 1

Kidsdeal AB

2 i 1 flaskhållare som både håller barnets nappflaska och din egna vattenflaska!

179 Kr 99 Kr
Product Shot 1 version 1

249 Kr 189 Kr

Smoothie set

Kidsdeal AB

Gör dina egna smootihes. Lätt, smidigt och roligt!

249 Kr 189 Kr

* Kidsdeal kommer att skicka max ett nyhetsbrev per månad och du kan när som helst avsluta din prenumeration.